Biolu Poklon set "Green House".

Poklon paket za sveobuhvatnu čistoću!

RasprodanoViše se ne proizvodi

Slični proizvodi:

Biolu Poklon kutija čvrstih sapuna
ecoLiving Set kuhinjskih dodataka
Opis

S ovim sjajnim setom za Božić možete pokloniti blistavu čistoću i kući donijeti koncentriranu količinu snažnih proizvoda za čišćenje rublja, posuđa i kućanstva!
Set sadrži četiri biolù proizvoda od 1 litre pakirane u poklon vrećicu za višekratnu upotrebu izrađenu od recikliranih ostataka tkanine, pružajući blistavu čistoću i ukusne mirise na ekološki prihvatljiv način!

Set se sastoji od:

  • Tekuće sredstvo za pranje posuđa s limunom: Biljni sufraktanti snažno uklanjaju ostatke svih vrsta s posuđa, a fini miris limuna osigurava osjećaj svježine. Ekonomični deterdžent ne sadrži petrokemijske sastojke, ne sadrži fosfate, bojila, parabene niti sintetičke mirise te je stoga brzo biorazgradiv.
  • Univerzalno sredstvo za čišćenje od naranče: ovo svestrano sredstvo za čišćenje uklanja naslage masnoće i prljavštine sa svih perivih površina i njeguje osjetila finim mirisom naranče koji dolazi od eteričnih ulja. Zbog svoje prirodne formulacije iznimno je ekološki prihvatljivo.
  • Tekući deterdžent s limunovom travom Marseille: Osigurava higijenski čisto obojeno i bijelo rublje te je pogodan za ručno i strojno pranje. Glicerin djeluje kao prirodni omekšivač, a zahvaljujući eteričnim uljima vaše rublje osvježavajuće miriše na limunsku travu.
  • Omekšivač rublja s mirisom pasiflore: Vaše rublje čini prekrasno mekim, već i olakšava glačanje, neutralizira neugodne mirise i daje tekstilu dugotrajan, voćno-cvjetni miris.

Napomena:

  • Prije uporabe pažljivo pročitajte naljepnice, upute za uporabu i informacije o proizvodu.
  • Boja seta bira se nasumično
Vrste proizvoda: Setovi proizvoda
Marke: Biolu

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Biolu Poklon set "Green House".