Biolu Poklon set "Softness & Scent".

Sve što je potrebno za pranje rublja

RasprodanoViše se ne proizvodi

Slični proizvodi:

Biolu Poklon kutija čvrstih sapuna
Biolu Tekući deterdžent cvijet naranče
Opis

Tražite li ideju za božićni poklon? Uz ovaj set možete pokloniti svestrani paket za pranje rublja!
Sadrži četiri biolù proizvoda, svaki od 1 litre, koji osiguravaju higijenski čisto, meko i predivno mirisno rublje - za ugodan osjećaj svježine na koži!
Set je zaokružen sjajnim upcycling proizvodom: ekološka torba izrađena od ostataka reciklirane tkanine služi kao poklon vrećica, koja se zatim može ponovno koristiti na mnogo načina, primjerice kao torba za kupovinu.

Set sadrži:

  • Tekući deterdžent - crvena jabuka: Čak i na niskim temperaturama, dubinski čisti šareno i bijelo rublje i daje tekstilu svjež, voćni miris. Formulacija je bez silikona, optičkih izbjeljivača, enzima i parafina te je dermatološki ispitana.
  • Tekući deterdžent - cvijet naranče: Potpuno bez fosfata, parabena i sintetičkih mirisa, osigurava blistavo čisto bijelo i šareno rublje koje miriše svježe na naranče. Zbog svog ekološki prihvatljivog sastava potpuno je biorazgradiv.
  • Omekšivač rublja s mirisom jasmina: štiti vlakna, čini rublje ugodno mekim i olakšava glačanje. Međudjelovanje jasmina, ruže i mošusa daje tekstilu dugotrajan, egzotičan miris.
  • Omekšivač rublja s mirisom pasiflore: neutralizira neugodne mirise, osigurava meka vlakna i obavija rublje cvjetno-voćnim mirisom koji traje i mazi osjetila.

Napomena:

  • Prije uporabe pažljivo pročitajte naljepnice, upute za uporabu i informacije o proizvodu.
  • Boja seta bira se nasumično.
Vrste proizvoda: Setovi proizvoda
Marke: Biolu

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Biolu Poklon set "Softness & Scent".