Ekološki higijenski papir marke Green Hygiene

Prirodni i održivi proizvodi za kućanstvo

Proizvodnja od recikliranog otpadnog papira, koja štedi resurse, u kombinaciji s kvalitativnom udobnošću rezultira prvoklasnim higijenskim proizvodima za svakodnevnu upotrebu. Inovativni brand Green Hygiene uspijeva proizvoditi robu široke potrošnje na ekološki prihvatljiv način - što znači: 100% bez plastike, 100% reciklirano i 100% CO₂ neutralno - i tako svijet, list po list, postaje malo zeleniji.

Green Hygiene: 3 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Za marku Green Hygiene, čista prerada te zaštita klime i šuma jasno su u prvom planu. Kako bi se smanjila emisija CO₂, plina koji nastaje tijekom proizvodnje papira, Green Hygiene koristi modernu biljnu tehnologiju, ambalažu bez plastike i učinkovite transportne puteve - od proizvodnje do potrošača - u mjeri potrebnoj za stabilizaciju CO₂-neutralnog standarda.
U sklopu Huchtemeier Papier GmbH, Green Hygiene se također može nazvati klimatskim partnerom Ujedinjenih naroda za održivi razvoj te podržava projekt „Waldschutz, Mataven, Kolumbien“ koji podržava održivo šumarstvo u ugroženim ekosustavima. Ova inicijativa čuva 1.150.200 hektara tropske prašume i njezinu biološku raznolikost. To znači stvaranje infrastrukture i socijalnih usluga za autohtono stanovništvo, kao i poboljšanje životnih uvjeta, gospodarski rast, a ujedno i zaštitu endemskih biljnih vrsta i šuma.