Beeta - Sa snagom cikle

Beeta - Sa snagom cikle

Cikla se često nalazi na našim tanjurima, posebno u hladnim mjesecima. Nije to ništa čudno jer ona je tipično zimsko povrće i vrlo je zdrava.

Njemačka firma Beeta otkrila je prirodnu snagu cikle i iskoristila ju za sredstva za čišćenje. Super ideja, jer sastojci cikle su izvanredni za tu svrhu.

Od problema napraviti rješenje

Firma Beeta razvila je sredstva za čišćenje na bazi cikle. Kako je došlo do toga? Beeta je obiteljsko poduzeće. Osnivačica poduzeća, Ilona Parsch, bila je prije vlasnica servisa za čišćenje zgrada. Nažalost, imala je alergijske reakcije na uobičajena, izuzetno agresivna sredstva za čišćenje. Umjesto da potraži novi posao i zatvori firmu, gospođa Parsch je tražila rješenje, sredstvo koje je istovremeno snažno i učinkovito kao i blago za kožu. Tako je došla do ideje o cikli i osmislila novo sredstvo za čišćenje.

Sin Ilone Parsch, Thomas Parsch, inženjer ekonomije za tehnike čišćenja i higijene razvio je novu formulu na sveučilištu Rostock.

Zašto cikla tako dobro čisti

Ciklin sok ima vrlo visoki udio oksalne kiseline. Ona je prirodni sastojak ovog povrća, a nalazi se npr. i u rabarbari i kiselici. Oksalna kiselina ima odličan učinak čišćenja. U kombinaciji s ostalim odabranim sastojcima, kao što su organske kiseline i biljni tenzidi, nastalo je izuzetno učinkovito sredstvo za čišćenje koje uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu.

Bez štetnih sastojaka

Beeta u potpunosti izbjegava toksikološki problematične, štetne sastojke. To je postala tradicija jer gospođa Parsch, zbog svoje alergije, nije mogla koristiti takve sastojke u razvijanju svojih proizvoda.

Svi proizvodi marke Beeta su zato od početka razvijeni na bazi održivih sastojaka. Danas kao i onda ovi proizvodi imaju savršenu kombinaciju snage čišćenja, podnošljivosti za kožu i ekologije, jer se koriste samo visokokvalitetni sastojci, a izbjegavaju se sastojci koji štete zdravlju i okolišu.

Svi Beeta proizvodi su bez

  • petrokemijskih sastojaka
  • konzervansa
  • mirisa
  • bojila
  • bez testiranja na životinjama
  • bez genetički modificiranih sastojaka.
  • Time se jamči održivost.

U Biolindo trgovini sada možete pronaći veliki asortiman snažnih sredstava za čišćenje na bazi cikle. Paleta proizvoda se proteže od tekućih deterdženata preko različitih univerzalnih sredstava za čišćenje pa sve do sapuna. Svi proizvodi su dermatološki testirani i posebno izdašni zahvaljujući svojem snažno djelovanju.

Otkrijte ovdje top sredstva za čišćenje marke Beeta