O nama

Jednostavna i sigurna kupovina u Biolindo trgovini!

U Biolindo trgovini pronaći ćete trenutno više od 500 ekološki čistih proizvoda od preko 30 međunarodnih proizvođača. A ti brojevi stalno rastu! Od sredstava za čišćenje, za pranje posuđa i deterdženata do odmašćivača i sredstava za uklanjanje mrlja u Biolindo trgovini ćete pronaći sve što je potrebno za ekološko čišćenje.

Ekološki proizvodi za čišćenje u pogledu čistoće i učinkovitosti ni u čemu ne zaostaju za konvencionalnim sredstvima! Ali s tim proizvodima činite dobro ne samo okolišu nego i svojem tijelu. Nerazgradivi sastojci iz uobičajenih sredstava za čišćenje i deterdženata često kroz kanalizaciju dospijevaju u biološki ciklus, dakle i u hranidbeni lanac pa tako na kraju i na naše tanjure.

Kupovanje u Biolindo trgovini je vrlo jednostavno, bez redova i teških vrećica! Odaberite svoje omiljene proizvode, platite kreditnom karticom, PayPal-om, izravnim terećenjem, plaćanjem unaprijed ili neposrednom uplatom, a mi ćemo u što kraćem roku učiniti ostalo za Vas. Ljubazno i stručno osoblje u našoj službi za korisnike pomoći će Vam s bilo kakvim pitanjima ili nejasnoćama!

Uživajte u shoppingu!